Uw callcenter in de Cloud

Teleknowledge biedt u de mogelijkheid om de Teleknowledge-Connect software als een online service af te nemen. Dit betekent dat u onze software niet aanschaft, maar voor het gebruik een contract afsluit voor een vast bedrag per maand.

  • Geen zorgen
  • Geen technische kennis nodig
  • Vanaf € 48,- per werkplek, per maand
  • Gemakkelijk en snel aan de slag


De SaaS module is in ons datacenter geplaatst en wordt volledig door Teleknowledge beheerd en onderhouden. De kracht van dit model zit in de eenvoud en is gericht op agent en supervisor niveau zodat u gemakkelijk en snel aan de slag kunt. Hierdoor geniet u maximaal van de voordelen die de Teleknowledge-SaaS module u standaard biedt, zonder dat u na hoeft te denken over de inrichting en het beheer van de applicatie.

Een alternatief voor de SaaS module is het plaatsen van de Teleknowledge-Connect applicatie op uw locatie, of in ons datacenter. Het verschil is de toegang tot de configuratie module. Hiermee behoudt u zelf de regie over de inrichting van de contact center applicatie, zodat u optimaal flexibel bent doordat u zelfstandig projecten kunt opzetten en beschikt over mogelijkheden voor custom-made oplossingen.

Teleknowledge kan het onderhoud van de systemen voor haar rekening nemen en biedt ondersteuning via account management.