Teleknowledge producent van callcenter software

Teleknowledge is sinds 1993 zelfstandig producent van callcenter software en is gevestigd in Haarlem. Teleknowledge is een ervaren, flexibele en betrouwbare partner en kenmerkt zich door korte lijnen en grote betrokkenheid. Onze ontwikkeling gebeurt onder eigen regie en is gericht op oplossingen voor klanten. 

Als producent willen wij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van contact centers door op een verantwoordelijke, pragmatische en eerlijke wijze software aan te bieden. Deze software wordt direct vanaf de fabriek aan u geleverd waardoor de afstand tot uw organisatie zo klein mogelijk is en wij goed in kunnen spelen op uw persoonlijke behoefte.   

Missie/Visie

De missie van Teleknowledge is om logistieke automatiseringsoplossingen te bieden voor contact centers. Wij stellen de communicatie tussen u en uw doelgroep centraal, zodat deze transparant, meetbaar en uniform wordt. Zo heeft u grip op uw communicatie.           

Dat deze aanpak aanspreekt, blijkt uit enkele meningen van onze klanten:

  • 'Dat het met een Nederlands fabrikant veel prettiger samenwerkt dan een buitenlandse; klantspecifieke aanpassingen zijn snel gemaakt, de onderhoudskosten zijn lager, de communicatie is eenvoudiger omdat er geen (kostbare) tussenpersonen of verkoop organisaties tussenzitten'.

  • 'Er zit zoveel kennis in de software, daar kunnen wij van profiteren. Anderen hebben vaak hetzelfde probleem gehad en een specifieke oplossing laten maken. Dat vinden wij heel prettig want dat zit nu vaak standaard in de software'.

  • 'Gebruikersvriendelijkheid voor de agents is van groot belang omdat ze de hele dag met het pakket werken. Hollandse nuchterheid en direct logica, dat is wat werkt'. 

Werken bij Teleknowledge

Teleknowledge is een dynamische, servicegerichte, no-nonsens organisatie. We werken met een hecht, professioneel team die allen de passie hebben om het beste product te maken en te servicen. Dit is onze cultuur; klanten gaan voor en we doen het samen.

Vind jij het leuk om in een stimulerende omgeving te werken waar jouw initiatieven worden gehoord en waar je echt verschil kan maken? Wij zijn altijd op zoek naar de juiste mensen, schroom niet en stuur ons een open sollicitatie  of bel naar (023) 553 0 553.